Ik RET het zelf

Yonah Talent verzorgt een training voor kinderen van 10 t/m 15 jaar die kinderen die die graag willen leren hoe ze op een positieve manier kunnen omgaan met lastige of vervelende situaties en gebeurtenissen!

In 6 bijeenkomsten leert kinderen zich met behulp van het interactieve “ik RET het zelf!” bord en het bijpassende werkboek, zich bewust te worden van automatische negatieve gedachten, het verschil tussen gezonde en ongezonde gedachten én het verschil tussen willen en moeten. Daarnaast oefenen ze met het benoemen van hun vier basisemoties en leren ze deze emoties met behulp van “volumeknoppen” (bij) te sturen. Verder biedt het werkboek ruimte voor het ontdekken en beschrijven van sterke en zwakke punten van jezelf, zonder daar een oordeel aan te verbinden.

Kosten: de training kost 299 euro, inclusief werkboek en andere materialen.

Toen ik binnenkwam bij Simon overviel me de rust die hij uitstraalde. N.a.v. mijn hulpvraag en goed luisteren naar mijn verhaal maakte hij een behandelplan. Hij stelde vragen die nieuwe invalshoeken en gezichtspunten opleverde.

Cliënt

Simon is echt een vakkundig begeleider van hoogbegaafden. Hij heeft onze zoon zeer goed geholpen en heeft daarnaast ook oog voor de rest van het gezin.

Ouders

Simon geeft deskundige hulp, heeft een hart voor mensen en helpt me inzicht te krijgen in mijn eigen denk- en handelspatronen.

Cliënt

Simon is rustig en stabiel. Hij is een bouwer. Zo heeft hij alle neuzen dezelfde kant op gekregen en kwam het Talentonderwijs op onze school van de grond.

collega Johannes Fontanus College

‘Mr. Anemaet luistert eerst naar je verhaal, kijkt vervolgens waar de problemen zitten, en helpt je tenslotte een goede aanpak te kiezen. Dit zie ik terug in mijn cijfers en werkhouding.’

Leerling VWO4

‘Luuk voelt zich begrepen. Iemand die begrijpt dat anders denken en leren NORMAAL is. Hij kan nu bij mij en bij zijn klasgenoten meer zichzelf zijn.’

Moeder van Luuk (brugklas)

‘Je hebt Emma leren studeren.’

Moeder van Emma (VWO3)

‘Samen met de ouders van Lennard gingen we in gesprek. Je bent een specialist in hoogbegaafdheid. Je hebt me inzicht gegeven in Lennard en handvatten gegeven om hem te laten bloeien. Ik heb er weer zin in!’

Leerkracht van Lennard (10 jaar)

‘Onze zoon heeft door het succes van deze begeleiding weer zin in school. Hij zit nu veel beter in zijn vel.’

Ouders van een brugklasleerling havo/vwo
Gelderland, landelijk en internationaal
06 2304 5023 - info@yonahtalent.nl - Skypenaam: YonahTalent